Nejzajímavější projekty z poslední doby

12. 10. 2011 Reference

Tempo, kterým přivádíme na svět webové projekty, se neustále zrychluje. Rozhodli jsme se čas od času vypíchnout nejzajímavější referenční projekty za uplynulé měsíce v samostatném článku na našem blogu. Budeme rádi za vaše pozitivní i negativní komentáře k naší práci.

Slevové portály

Republika Slev

Slevový portál vytvořený na míru pro potřeby vydavatelství Extra Publishing, které je zároveň jeho provozovatelem. Na Republice Slev se budou objevovat slevy všeho druhu, na které jsou zákazníci zvyklí z ostatních zavedených portálů tohoto typu, navíc se portál chce profilovat na vydavatelský a autorský obor především z portfolia Extra Publishing.
www.republikaslev.cz

SMS Zľava

Unikátní slevový portál, kde je možné zaplatit prakticky okamžitě pomocí mobilního telefonu, formou SMS. Kód slevového kupónu následně obdržíte ihned v odpovědní zprávě. Systém byl vyroben na míru pro společnost INTERACTIV.ME.
www.smszlava.sk

Slevy za Kačku

Jiné pojetí myšlenky hromadných nákupů. Slevy za kačku si neúčtují žádné vysoké provize pro koncového poskytovatele slevy a neprodražují celkový produkt. Slevový voucher je možné zakoupit za pouhou jednu korunu. Celou sumu za produkt nebo službu následně uhradíte při čerpání voucheru. Výhodou této myšlenky je především to, že v momentě nákupu slevy nemusíte uvolnit ihned celou částku za službu či produkt a celkově je tak možné nabídnout ještě vyšší slevy než u standardních portálů.
www.slevyzakacku.cz

Webové prezentace s CMS

iElektrina.net

Webová prezentace spolčenosti Blitz Energie s.r.o. nabízející revoluční prodeje elektrické energie přes internet. Bez prostředníků a obchodních zástupců!
www.ielektrina.net

NACHI Robotics

Evropská webová prezentace Japonského výrobce robotické techniky.
www.nachirobotics.eu

Elektronické obchody

Zavařovací sklenice

Webová prezentace zaměřená na zavařování a skladování potravin. Naleznete zde velké množství úžasných receptů, návodů a postupů. Součástí stránek je elektronický obchod nabízející exklusivní italské zavařovací sklenice a další pomůcky pro zavařování.
www.zavarovaci-sklenice.cz

Facebook

Žilka Optik Studio

Uvítací stránka Facebook profilu společnosti Žilka Optik Studio, s.r.o. nabízející designové brýlové obroučky. Společnost nedávno otevřela jediný butik značky Alain Mikli ve středí a východní Evropě.
facebook.com/ZilkaOptikStudio