Ohlédnutí za rokem 2013

31. 12. 2013 Aktuálně GoodyGoody téma Reference

Na konci roku rádi bilancujeme, sčítáme účty za uplynulý rok a říkáme si co v tom dalším roce uděláme lépe. Dáváme si nesmyslné předsevzetí a cíle, které většina z nás stejně nevydrží a ještě během ledna spadne zpět do svého stereotypu a rutiny z minulosti. My ve Fresh Services se můžeme pochlubit tím, že každý rok pro nás znamená posun, růst a nové zkušenosti a své plány a cíle až na výjimky dokážeme plnit. Rok 2013 byl pro nás opravdu hektický. Podívejte se s námi na to nejpodstatnější!

80+ nových webů

Za rok 2013 jsme spustili více než 80 nových webů pro naše klienty. Díky lepším procesům, prototypování, zefektivnění návrhu grafiky, novému CMS a dalším mnoha vylepšení, na kterých pracujeme poslední roky, se nám daří neustále zkracovat čas potřebný na vytvoření jedné webové prezentace. Díky tomu jsme schopni tvořit kvalitnější weby v kratších termínech. Nejzajímavější weby z naší dílny za uplynulý rok jsou například:
auto-poly.cz
tynec-cars.cz
novapalmovka.cz
makeupacademy.cz
ondrejbrzobohaty.cz
plazovakopana.cz

Nové posily do týmu

V roce 2013 se rozšířilo naše obchodní, vývojové, konzultanské i grafické oddělení. Našli jsme spoustu nových, skvělých, kreativních a spolehlivých lidí se kterými je opravdu radost pracovat. I díky tomu jsme schopni odbavovat více požadavků našich klientů a plnit veškerá přání v dřívějších termínech.

Nové produkty a služby

Autobazar / autoprodejce – Za poslední rok jsme vyvinuli především sofistikovaný systém pro autobazary a prodejce aut. Který umožňuje velmi jednoduchou správu vozového parku, ojetých a skladových aut. Systém spolupracuje s většinou dostupných služeb a programů na trhu jako je Tipcars nebo Sauto.cz. Ačkoli je systém nový, již dnes ho využívá téměř desítka bazarů a prodejců aut a další weby jsou v tuto chvíli ve vývoji a budou spuštěny brzy po novém roce!
SEO (inbound marketing) a PPC – V průběhu roku 2013 jsme rozšířili tým o SEO konzultanta, odborníka na linkbuilding, copywritery a PPC odborníka. Díky tomu jsme začali poskytovat našim stávajícím klientům i novým zákazníkům profesionální služby v SEO / inbound marketingu a PPC. Poměrně oblíbeným se stal v roce 2013 u našich klientů i remarketing, který čím dál častěji vyžadují nebo objednávají na základě naší nabídky.
Newslettry – nejen pro naše klienty jsme zprovoznili sofistikovaný systém pro zasílání newsletterů. Je možné ho používat samostatně pro vlastní e-maily, které je velmi snadné tvořit díky předpřipraveným šablonám. Mnohem zajímavější je však plná integrace do našeho CMS jako samostatného modulu. Následně tento modul sám na několik kliků sestavuje newsletter s produkty ve slevě, se zajímavými informacemi na které linkuje přímo do webu. Označuje správně kampaně, aby se daly vyhodnocovat v analytických nástrojích atp. Více informací o tomto produktu je v samostatném článku: http://www.goodygoody.cz/2013/11/novy-modul-pro-pokrocile-newslettery/
Dále jsme připravili mnoho dalších vylepšení našeho CMS, kde je nyní možné přesouvat položky pomocí technologie Drag and Drop, nahrávat pohodlně hromadně velké balíky fotek, došlo k velmi podstatnému vylepšení bezpečnosti našich systémů a k dalším desítkám vylepšení a úprav.

3x stěhování

Během roku 2013 jsme se prakticky 3x přestěhovali. Na přelomu 2012/2013 jsme se přestěhovali do nových kanceláří v Pražském Bráníku viz článek: http://www.goodygoody.cz/2012/11/prestehovali-jsme-se-radi-vas-privitame-v-nasich-novych-kancelarich/. Během léta jsme část našeho týmu přesunuli na Pražský Anděl do Drtinovy ulice jako součást developerského týmu skupiny KindredGroup s jejíž členy již roky spolupracujeme. Nakonec na podzim 2013 jsme museli znovu stěhovat i kanceláře v Bráníku ve Vrbově ulici, protože původní prostory už nestačili narůstajícímu týmu. Toto stěhování bylo naštěstí pouze z jedné budovy do druhé, ale i tak dalo zabrat a sebralo nám několik víkendů. Snad se v roce 2014 žádného dalšího stěhování nedočkáme 🙂

Vzdělání, konference

V uplynulém roce jsme přečetli nesčetné množství knih, které zcela zaplnili naši firemní knihovnu. Zúčastnili jsme se mnoha školení a konferencí jako například školení Google Analytics od Medio, kurz copywritingu od Martina Gromana, Konference Marketing Festival, Konference Bohatý sirotek.

Rok 2014?

Od ledna nastupují do našeho týmu další 2 lidé na které se všichni těšíme. Růst tím zdaleka nekončí a posily budeme hledat v průběhu celého roku 2014. V roce 2014 budeme nadále produkovat kvalitní, pěkné a uživatelsky přívětivé webové stránky, kterých by mělo být zase o něco více než letos. K tomu pro naše stávající i nové klienty připravujeme nové balíčky marketingových služeb, které zrychlí a zefektivní start webových stránek a pomohou prodejům. A to vše při zachování velmi rozumných cen. Těšíme se na nové výzvy a třeba se potkáme na některé z budoucích konferencí!