Spustili jsme nový web projektu Bohatý Sirotek.cz

10. 6. 2014 Aktuálně Reference

Jako jeden z partnerů charitativně-vzdělávacího projektu Bohatý Sirotek jsme pomohli dobré věci a vytvořili zcela nový web. Hlavním cílem webu je představit projekt, jeho 2 klíčové funkce – pomáhat opuštěným dětem a umožnit za to lidem levnější sebevzdělávání. Na webu je možné si online zakoupit lístky na další seminář(e) nebo jen darovat určitou částku na konto opuštěných dětí. Projekt spolupracuje s mnoha dalšími organizacemi, například s naším e-shopem Re-books.cz, který umožňuje přečtenou knížku vrátit a věnovat právě do dětských domovů. Jak se Vám projekt Bohatý Sirotek a jeho nový web líbí?
Snímek obrazovky 2014-06-10 v 7.23.08
O Projektu Bohatý Sirotek:
Bohatý Sirotek vznikl za účelem spojení vzdělávání a charitativní činnosti. Úkolem je oslovit širokou veřejnost s možností dostupného vzdělání špičkové úrovně a získané prostředky následně věnovat dětským domovům a dalším potřebným organizacím.
Klíčovou přidanou hodnotou pro veřejnost je dostupnost seminářů, cena za ně se pohybuje na úrovni 1/10 ceny běžných vzdělávacích přednášek, workshopů a školení. Navíc mají účastníci možnost vidět odborníky, kteří často přednášejí pouze interně, ke spolupráci na veřejných seminářích svolili pouze kvůli charitativnímu rozměru celého projektu. Výtěžek ze seminářů putuje na pomoc a vzdělávání dětí z dětských domovů. Každý z účastníku semináře se tak stává zároveň přispivatelem na pomoc potřebným, což z projektu Bohatý sirotek dělá naprosto unikátní koncept.​
Adresa webu jehttp://www.bohatysirotek.cz/