Spolupořádáme soutěž o nejlepší grafický návrh pro web Ondřeje Brzobohatého

2. 2. 2015 Aktuálně

Digitální agentura Fresh vyhlašuje spolu s Pavlem Trojanem soutěž o vytvoření nového designu webových stránek www.ondrejbrzobohaty.cz. Nabídka platí pro webdesignery, kteří mají zkušenost s celkovým zprovozněním webu včetně grafiky, redakčního systému atd. S finální realizací budou pomáhat odborníci z naší agentury.
Nový design webu by měl vycházet z Ondřejova alba Identity, jež vyšlo v dubnu 2014 u nakladatelství Supraphon. Náhled najdete zde: http://www.supraphonline.cz/album/76623-identity
Album vyšlo ve 4 barevných mutacích, Ondřej má nejraději žlutou viz plakáty na turné 2014 a 2015 (https://www.facebook.com/ondrejbrzobohatyofficial)
A teď k věci – jde o vytvoření nového návrhu webu s fotografií, několika logy a menu.
Nové menu bude mít následující položky:

  • BIO
  • MEDIA
  • KONCERTY
  • GALERIE
  • E-SHOP
  • KONTAKT

Mezi aktuality bude patřit i okno s Facebookem.
Na prvním místě jde o vytvoření designu úvodní stránky (fantazii se meze nekladou), v případě Vašeho vítězství zpracování celého webu za asistence internetových profesionálů z agentury Freshservices.
Tato soutěž bude ukončena 22.2.2015. Z došlých prací vybere Ondřej Brzobohatý společně s Ondřejem Prokopem z naší agentury vítězný návrh. Zajímavé návrhy budou uveřejněny na webu www.freshservices.cz
Vítěz obdrží 25.000 Kč za vytvoření designu webu a jeho jméno a webová stránka budou uvedeny na www.ondrejbrzobohaty.cz Je možné, že bude osloven k dalším designovým aktivitám v teamu Ondřeje Brzobohatého.
10 nejlepších autorů získá vstupenky na Identity Tour 2015.
Návrhy posílejte na info@ondrejbrzobohaty.cz nejpozději do 22.2.2015.
Děkujeme a hodně štěstí!
Pavel Trojan, manažer Ondřeje Brzobohatého