Není čaj jako čaj

4. 6. 2015 Aktuálně Naše řešení Reference

Společnost BubbleStar CZ, s.r.o. si u nás objednala redesign webových stránek www.bubbleology.cz. Pustili jsme se do práce a výsledkem jsou nové funkce, spojení české i slovenské verze a responzivní zobrazení pro tablety i mobilní telefony. Všechny nové funkce jistě ocení nejenom správci stránek, ale i fanoušci tohoto osvěžujícího bubble tea nápoje. Jednoduše si najdete Bubbleology pobočku, aktuální soutěž s bubble tea nebo si přečtete on-line novinky ze světa Bubbleology. Navíc si můžete ihned zjistit, kolik máte kreditu na věrnostní kartě nebo si nově můžete sloučit kredit ze dvou karet na jednu. Pro věrné fanoušky je to jistě skvělá zpráva!



 

A co to Bubbleology vlastně je? Bubble tea je široká škála osvěžujících, ochucených, ovocných a mléčných čajů. Tyto nápoje se podávají chlazené nebo horké a jsou do nich přidávány přírodní tapiokové perly, které vysajete z kelímku pomocí tlustého brčka! Zábavná svačinka a nápoj v jednom!

Nápoje jsou opravdu originální stejně jako webová prezentace. Fanouškům Bubbleology přejeme krásné léto plné zážitků a Bubbleology ještě více nápadů na ještě originálnější příchutě bubble tea.

Radim Bílý
Ve Freshi je od roku 2015 a má na starosti obchodní oddělení Freshe. Také jeho zásluhou je navázání spolupráce s klienty jako TM Toys, Hospodářská komora, Corinthia Hotels a mnoha desítkami rodinných společností a start-upů. Na blogu nejčastěji píše o marketingové strategii a e-commerce, které jsou jeho největší hobby.