Vzácné okamžiky v životě? Nechte si je vyvolat

5. 8. 2015 Aktuálně Naše řešení Reference

Léto je v plném proudu, my však žádné ,,celozávodky“ nemáme. Pojďte se s námi podívat na nový projekt, který jsme čerstvě spustili. 

AAAfotky.cz

aaafotky.cz
Snímek obrazovky 2015-08-05 v 15.06.41

Za projektem aaaFotky stojí ve fotografickém světě známá osobnost Daniel Mikšovský, ten po revoluci vybudoval známou společnost Fotolab, kterou před několika lety prodal. Od té doby se věnuje start-upovým projektům mezi které patří i eshop aaaFotky.cz.

Web se vyznačuje především přímočarým zpracováním a ovládáním. Vyberete si produkt, na který chcete fotografii vyvolat/vytisknout a následně si fotky jednoduše nahrajete. Dále prezentace nabídne různé varianty rozměru, zpracování, úpravy fotek i finální počet kusů.

Snímek obrazovky 2015-08-05 v 15.06.58

Fotografie jsou jasné, čisté, ostré a cenově dostupné. Vaše zážitky nebo momentky si můžete nechat zvěčnit mimo fotografii nebo fotoplátno i na tričko, batůžek, hrneček nebo třeba na klíčenku. Zakázku si můžete poté osobně vyzvednout nebo zaslat přímo domů. Jednoduchá a pohodlná varianta, co myslíte? A co dodat? Zajímavé je heslo společnosti ,,Vy mačkáte spoušť, my děláme to ostatní“.

 
 

Radim Bílý
Ve Freshi je od roku 2015 a má na starosti obchodní oddělení Freshe. Také jeho zásluhou je navázání spolupráce s klienty jako TM Toys, Hospodářská komora, Corinthia Hotels a mnoha desítkami rodinných společností a start-upů. Na blogu nejčastěji píše o marketingové strategii a e-commerce, které jsou jeho největší hobby.