Pořádáme zdravou a hravou snídani, přidáte se?

1. 12. 2015 Aktuálně Marketing, SEO, PPC, sociální sítě Školení

Jaké jsou výhody a nevýhody SEO vs. PPC a jaká je vlastně historie SEO ? 

Srdečně Vás zveme na naši zdravou a hravou snídani, kterou pořádáme v Impact Hub na Smíchově ve čtvrtek 10.12.od 9h.  U snídaně  se budeme věnovat zajímavému tématu, bude řeč o SEO, tedy o Optimalizaci pro vyhledávače. Provázet nás bude Ondřej Prokop, náš guru v on-line marketingu, kterému se věnuje již přes 12 let.

A na co se můžete těšit? 

Od 9.00h ráno se můžete zdravě nasnídat. V 9.30 otevřeme téma SEO v krátké prezentaci se podíváme na to, co to SEO vlastně je, jak se dělalo dříve a jak se dělá dnes. Vysvětlíme, že SEO není žádná magie, jak ho mnoho lidí popisuje, ale jde pouze o tvrdou systematickou dřinu. Řekneme si také konkrétní „best practice“ jak vybrat správně agenturu pro SEO i další on-line marketing a nenaletět jen někomu na “špek”. Během coffee breaku od 10,00h zde bude prostor pro vaše dotazy a vzájemné seznamování / networking, proto si s sebou nezapomeňte vzít vizitky!

Kapacita snídaně je omezená, ale stále tu máme nějaká volná místečka. REZERVACI můžete provést prosřednictvím  e-mailu lipovska@freshservices.cz nebo kontaktujte Katarínu Lipovskou na tel. čísle 731 247 247. 

Cena školení: 300,- Kč

Těšíme se na vás!

Radim Bílý
Ve Freshi je od roku 2015 a má na starosti obchodní oddělení Freshe. Také jeho zásluhou je navázání spolupráce s klienty jako TM Toys, Hospodářská komora, Corinthia Hotels a mnoha desítkami rodinných společností a start-upů. Na blogu nejčastěji píše o marketingové strategii a e-commerce, které jsou jeho největší hobby.