Stavte se na Fresh snídani!

27. 4. 2018 Aktuálně Naše eventy Nezařazené Školení

Další freshí snídaně je tady! Přijďte se s námi prakticky pobavit o online marketingu. Tentokrát se mrkneme na psychologii reklamy a na to, jak být pořádně efektivní.
Minulá snídaně byla bohužel zrušena z důvodu nemoci přednášejícího. Proto tentokrát přicházíme se stejným tématem a hezky si to vynahradíme!:) Potkáme se 20.6. v 9 ráno v Impact Hubu na Drtinově.
Řečnit bude náš legendární kolega Nicolas Vrba.
Nicolas založi svůj první e-shop už když byl v pubertě. Pak jich provozoval ještě několik, přičemž dodnes jeden úspěšný e-shop vede. Ve Freshi založil společně s Davidem Mynářem marketingové oddělení, které dnes generuje 60 % tržeb firmy. V minulosti spravoval kampaně našim klientům a dnes se ve Freshi zabývá nastavováním webových a digitálních strategií našich klientů.

Jaký bude obsah snídaně?

Proniknete společně s námi do zákulisí efektivních online marketingových kampaní, které prodávají a skutečně firmám vydělávají. Podíváme se na chyby, kterých se většina společností dopouští, a pak se diví, že jim online marketing nefunguje. Společně si projdeme nejčastější mýty. Na praktických příkladech si ukážeme, jak to má opravdu vypadat. Pomůžeme vám udělat dojem na své návštěvníky, úspěšně jim prodat své produkty a získat dlouhodobé věrné fanoušky.
„Většina reklamy ve skutečnosti nic neprodává.“ řekl otec reklamy, David Ogilvy. Jak to tedy udělat, aby reklama jen neždímala vaši peněženku a opravdu něco přinášela? A proč většina firem v online marketingu přichází o peníze? Cílem reklamy přece je, aby se sama zaplatila a navíc přinášela stálý a předvídatelný růst tržeb. Podíváme se na to, proč tomu tak je a zaměříme se společně na tyto otázky:
“ Jaké jsou nejčastější chyby v online marketingu?
“ Jak se těmto chybám vyvarovat?
“ Jak se dostat vašim zákazníkům do hlavy a udělat si z nich oddané fanoušky vaší značky?
“ Jak si na webu nastavit automatický systém prodeje, který bude fungovat jako nonstop výkonný obchoďák?

Program

9:00 – 9:20
Uvítání, snídaně
9:20 – 10:20
Přednáška Nicolase Vrby
10:20 – 11:00
Prostor pro dotazy, networking (nezapomeňte si doma vizitky)

Kde se potkáme? 

Potkáme se v Hubu. V malé modré zasedačce, kde je kapacita 18 lidí. Individuální přístup tedy zajištěn.
Adresa: Impact Hub Praha, Drtinova 10, Praha 5 – Smíchov

Bude jídlo? A kafe? 

Jasně. Jdete přece na snídani. Ráno prý dělá den. A my chceme, abyste získali nejen nové znalosti, ale také se cítili hezky fresh. Máme proto pro vás připravenu skvělou snídani i kafe.

Další dotazy?

Kontaktujte Kristýnu. Velmi ráda se s vámi pobaví a řekne vám vše potřebné 🙂
mail: flutkova@freshservices.cz
Pro PŘIHLÁŠENÍ prosím vyplňte tento formulář:
http://bit.ly/chci_snidat_s_freshem
CENA: 590,- Kč