Spolupracujeme s Central Group na novém webu

6. 6. 2018 Aktuálně O nás

Naše agentura nově úzce spolupracuje se společností Central Group a.s. Jednomu z největších českých stavitelů jsme připravili rozsáhlou technicko-obsahovou analýzu. „Hlavním cílem analýzy bylo vytvořit koncept nového webu, který bude moderní, plně funkční i v mobilních zařízeních a bude uživatelsky přívětivý pro všechny skupiny návštěvníků,“ říká David Mynář, team leader marketingu Fresh Services.
Jedním z nástrojů, kterou jsme pro analýzu použili, byl Smartlook. Ten zaznamenává pohyb návštěvníků na webu a ukládá ho ve formě nahrávek a heatmap. Jednotlivé návštěvy dokáže také propojit s Google Analytics. Sesbíraná data posloužila při tvorbě UX řešení, struktury a wireframu webu. Analyzovali jsme také konkurenční webové prezentace. Provedena byla i analýza konkurence a analýza publik současného webu v Google Analytics, na jejímž základě vznikly protopersony cílových skupin.
Central Group a.s. je jedním z největších českých rezidenčních stavitelů. Za dobu svého působení již společnost úspěšně dokončila 155 rezidenčních lokalit a prodala více než 14.000 nových bytů, domů a parcel. Zakladatelem společnosti je Dušan Kunovský.
Naše digitální agentura, která se zaměřuje na výkonnostní marketing, webdesign a webovou analytiku. Na trhu působíme od roku 2007, realizovali jsme přes 250 marketingových projektů a vytvořili více než 900 webových stránek.

David Mynář, vedoucí marketingu

David Mynář, vedoucí marketingu